Bank diensten

Leningen

Ben je van plan om een woning aan te kopen? Of bezit je reeds over een woning en wil je deze graag renoveren maar beschik je niet over het juiste budget? Dan kan een hypothecaire lening of renovatielening de ideale oplossing zijn voor jouw probleem. Onder leningen vergelijken krijg je een overzicht te zien van de verschillende bestaande leningen en enkele veelgestelde vragen. Ook wanneer je van plan bent om een auto aan te kopen kan je hier de verschillende kredietverstrekkers ontdekken die jouw kunnen helpen bij het kopen van jouw droomauto. Heb je andere doelen die je wilt bereiken maar beschik je niet over het juiste kapitaal? De persoonlijke lening zou deze droom wel eens kunnen waarmaken. Ook zelfstandigen zijn aan hier aan het juiste adres. Wens je meer info over hoe je meer middelen kan verkrijgen om jouw onderneming te laten groeien? Dan is het aangeraden om jezelf te informeren over de verschillende investeringskredieten.

Zichtrekeningen

Elke bank biedt tegenwoordig een gratis zichtrekening aan. Het is echter niet omdat elke bank een zichtrekening aanbiedt, dat deze daarom allemaal dezelfde voor-en nadelen kennen. Onder zichtrekening vergelijken, kan je de verschillende aanbieders van zichtrekeningen raadplegen en zo beslissen welke zichtrekening voor jou het interessantst is. Ben je jonger dan 25 jaar? Neem dan zeker eens een kijkje naar de zichtrekening van Hellobank! 

Wens je meer info over zichtrekeningen?
Ontdek het onder zichtrekeningen vergelijken⇒

Spaarrekening vergelijken

Op zoek naar de ideale bank waar jij jouw geld tegen een mooie rentevoet kan vastzetten? Onder spaarrekening vergelijken kan je de verschillende aanbieders van spaarrekeningen terugvinden. Ook additionele informatie kan onder deze pagina teruggevonden worden.

Vergelijk hier de verschillende spaarrekeningen⇒

Kredietkaarten vergelijken

Tegenwoordig zijn er zeer veel verschillende banken en instellingen die de mogelijkheid om zaken aan te kopen door middel van een kredietkaart. Een kredietkaart staat bekend als een kaart waarmee je iets kan aankopen wanneer je op dat moment niet beschikt over het geld. Op het einde van de maand wordt de rekening voorgeschoteld. Een kredietkaart kan een voordeel maar ook een nadeel zijn. Zorg er dus zeker voor dat je goed de voor- en nadelen van een kredietkaart kent en vergelijk verschillende kredietkaarten om zo de kredietkaart met de laagste kosten te ontdekken.

Kom meer te weten over kredietkaarten onder kredietkaarten vergelijken⇒

Leningen vergelijken

Zichtrekeningen vergelijken

Spaarrekeningen vergelijken

Kredietkaarten vergelijken

Om in aanmerking te komen voor een kredietkaart, moet je ten minste 18 jaar oud zijn. Daarnaast moet je ook financieel onafhankelijk zijn wat wilt zeggen dat je over een jaarlijks minimum inkomen moet beschikken.

De primaire kaarthouder is verantwoordelijk voor betalingen. Stel dat een familielid de kaart misbruikt, dan wordt de kaartverantwoordelijke gevraag alle schulden en kosten af te betalen. Vermoed je misbruik, contacteer dan jouw bank!

Ben je jouw bankkaart of kredietkaart kwijt? Contacteer dan zo snel mogelijk jouw bank en Cardstop!
Cardstop kan je bereiken op 070 344 344. Additionele kosten zoals een nieuwe bankkaart kunnen in rekening worden gebracht door jouw bank.

Bij MasterCard en Visa kaarten zijn dit de 3 getallen op de achterkant van jouw kaart naast het handtekening veld. Door middel van deze codes kan jouw identiteit gecontroleerd worden.

Afhankelijk van het soort kaart kan je tussen de 1 & 3 kaarten aanvragen. Wanneer je meerdere kredietkaarten aanvraagt is het aangeraden om te beginnen met 1 of maximum 2 kaarten. Als je al jouw kredieten tijdig afbetaalt, kan je eventueel de limiet van deze kaarten verhogen.

Wil je bijkomende kaarten aanvragen, dan kan je als particulier tot 3 bijkomende kaarten aanvragen. Om hier meer over te weten te komen is het aangeraden om jouw bank te contacteren.