Faucet Farming

Crytpo faucets

Een crypto faucet is een beloningssysteem die actief is op een app of een website . Deze app of website gaat om de x aantal tijd een beloning ter beschikking stellen. Bij een cryptofaucet is dit een klein deeltje van een bepaalde munt. 

Wanneer je lang genoeg deelneemt aan een faucet heb je zomaar wat extra geld verdient. De eerste cryptofaucet was “The Bitcoin Faucet”. In het begin gaf deze faucet 5 bitcoins per persoon. 5 bitcoins in de tijd waren praktisch niets waard maar in 2017 stond de prijs van een bitcoin op €17.000. Best wel een leuke bijverdienste om een advertentie te bekijken of een recaptcha in te vullen.

Indien je van thuis uit werkt, of over meerdere schermen beschikt, kan je altijd een of meerdere cryptofaucet programma’s open laten staan op jouw computer. Op die manier kan je de timer volgen en optimaal gebruik maken van het faucet programma.

Hoe gaat een faucet te werk?

Om de x aantal tijd worden er beloningen gegeven om simpele taken uit te voeren. Zoals eerder vermeld kan dit gaan om een advertentie te bekijken of je bij een telegram groep te vervoegen. Het kan ook perfect mogelijk zijn dat deze simpele taak een recaptcha invullen is.
Ook zou het kunnen zijn dat je pas een beloning krijgt na een bepaalde tijd. Er zijn crypto faucets die je cryptomunten geven als je een gaming app downloadt. De beloning wordt gegeven wanneer er een bepaald level behaald is in het spel. Voorbeelden van zo’n faucet website zijn: Ethereum-Faucet of Faucethub.io.

Hoe een goede faucet herkennen?

Jammer genoeg zijn er ook genoeg individuen die misbruik willen maken van deze faucets. Het is belangrijk wanneer je je inschrijft op een cryptofaucet dat je aandacht besteedt aan de volgende zaken:
– Zoek reviews op op het internet, indien je meerdere positieve reviews kan raadplegen, is de faucet te betrouwen.
– Een faucet zal nooit om persoonlijke gegevens vragen, het enige dat je normaal zou moeten ingeven is je wallet adres waar je verdiende munten naartoe gestuurd moeten worden.

Hoe wordt je uitbetaalt?

Door taken uit te voeren op een cryptofaucet website of app krijg je een klein deel van een cryptomunt. Vaak houden deze cryptofaucets jouw verworven cryptomunten bij. Je zal pas cryptomunten kunnen doorsturen naar een andere wallet wanneer je een bepaald aantal cryptomunten hebt verworven. Dit komt omdat er op elke overschrijving een transactiekost betaald wordt. Als er een groot bedrag bv: 0,05 BTC wordt overgezet naar je bitcoin wallet zullen er minder transactiekosten betaald worden dan wanneer je telkens 0,00001 BTC overzet. 

Hoe verdienen cryptofaucets hun geld?

Cryptofaucets hebben vaak een zeer kleine winstmarge. Het geld dat ze verkrijgen door gebruikers naar advertenties te laten kijken is vaak zeer laag. Daarnaast moeten ze nog een deel van deze inkomsten afgeven aan de persoon die naar de advertentie heeft gekeken. 

Sommige faucets gebruiken ook de computerkracht van een bezoeker om cryptomunten te gaan minen. De vergoeding dat ze verkrijgen door een block te minen, gebruiken ze dan om de gebruikers van de faucet te vergoeden.

Zijn crypto faucets de moeite waard?

Crypto faucets zijn de moeite voor mensen die wat wegwijs willen geraken in de cryptowereld zonder er al te veel geld aan te besteden.
Deze crypto faucets zijn ook een leuke manier om nieuwe cryptovaluta te ontdekken. Wie weet zal een van de cryptovaluta die je verwerft op een faucet ooit zeer veel geld waard zijn. Het is dus zeker de moeite voor mensen die er wat extra geld mee willen verdienen. 

Voor diegene die verwachten er stinkend rijk mee te worden, is het zeker niet de moeite. De beloning van een cryptofaucet is zodanig klein (zeker bij een BTC faucet) waardoor het zeer lang duurt vooraleer je een groot bedrag hebt verdiend. Indien je op korte termijn veel geld wilt verdienen is het eerder aangeraden om te gaan daytraden

Aan de slag met crypto faucets!

Coinpot

De eerste stap om aan de slag te gaan met Crypto Faucets, is door een account aan te gaan maken op Coinbot.co.
Coinpot.co is een microwallet waar al je verdiende faucetmunten worden opgeslaan. Coinpot.io ondersteunt Coinpot Tokens, Bitcoin Core, Bitcoin Cas, Dogecoin, Litecoin en Dash.
Coinpot werk met onderstaande faucets samen. Wanneer je je aanmeldt op onderstaande faucets is het dus belangrijk om hetzelfde emailadres te gebruiken als het e-mail adres dat je bij je Coinpot account hebt opgegeven. 

Wanneer je op een crypto faucet, cryptomunten hebt geclaimd, krijg je coinpot coins. Deze coins kan je gebruiken om lotterij ticketjes te kopen. Wie weet win je dan nog extra munten! Crypto faucets die met coinpot gelinkt zijn de volgende:

Moon Bitcoin

Moon Bitcoin is a faucet waar je satoshi’s kan claimen. Wanneer je je aanmeld bij Moon Bitcoin is het belangrijk dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als diegene dat je gebruikt hebt voor je account bij Coinpot.

Coinpot en Moon Bitcoin zullen automatisch gelinkt worden. Telkens wanneer je satoshi claimt, zullen deze automatisch doorgestuurd worden naar je Coinpot account. 

Naast het claimen van Satoshi is het ook mogelijk om apps te downloaden en satoshi te verkrijgen als je een in App-purchase doet of als je een bepaald level bereikt. Daarnaast is het ook mogelijk om een enquête in te vullen. Er is voor elks wat wils.

Bitfun

BitFun geeft de mogelijkheid om Bitcoin te verdienen door games te spelen of te dobbelen. Daarnaast hebben ze net zoals Moon Bitcoin verschillende aanbiedingen waar je grote beloningen voor krijgt.

Bij Bitfun is het ook gewoon mogelijk om de x aantal tijd satoshi te claimen. Deze worden dan automatisch aan je Coinpot account toegevoegd. Gebruik dus zeker hetzelfde e-mailadres die je gebruikt hebt bij Coinpot om je aan te melden bij Bitfun!

Bonus Bitcoin

Zoals bij elke cryptofaucet zal  je scherm volstaan met advertenties. Deze advertenties zijn de grootste inkomstenbron voor de beheerders van deze faucets. Ook bij Bonus Bitcoin kan je dobbelen of enquêtes invullen in ruil voor Satoshi. Bij Bonus Bitcoin krijg je overigens 5% extra op je geclaimde satoshi van die dag.

Bij Bonus Bitcoin kan je elk kwartier een gemiddelde van 22 Satoshi claimen.

Moon Cash

Moon Cash is een crypto faucet waar je Bitcoin Cash kan claimen. Ook hier kan je net zoals bij de andere crypto faucets, bitcoin cash satoshi’s claimen en aanbiedingen aannemen en volbrengen. 

Net zoals bij Moon Bitcoin moet je 5 minuten wachten tussen elke claim. Bij Moon Cash heb je echter nog een aantal voordelen. Zo kan je bonussen krijgen wanneer je een claim doet. Moon Bitcoin geeft je extra Bitcoin Cash wanneer je vaak terugkomt, vrienden uitnodigt. Daarnaast geeft Moon Cash ook nog een mystery bonus. Deze kan oplopen tot 45% extra op je claim!

Moon (LTH, DOGE, DASH)

Bij Moon Litecoin is het mogelijk om elke 5 minuten Litoshi te claimen. Ook hier maak je kans op Loyalty bonussen, Referral bonussen & Mystery bonussen. Daarnaast heb je hier ook de aanbiedingen die je hebt bij Moon Cash en Moon Bitcoin. Moon Dash en Moon Dogecoin gaan ook op deze manier te werk.

 

Cointiply

Naast de verschillende moon-faucets die gelinkt zijn aan Coinbucket, is Cointiply een van de beste crypto faucets dat beschikbaar zijn. Cointiply is een cryptofaucet waar je Bitcoins kan claimen.

Cointiply geeft verschillende mogelijkheden om cryptomunten te claimen. De makkelijkste manier om op Cointiply BTC te verdienen is door deel te nemen aan het “rad van fortuin”. Hierbij los je een simpele Recaptcha op. Vervolgens zal je een nummer verkrijgen. Afhankelijk van het nummer krijg je x aantal munten. Dit kan je eenmaal per uur doen.

Daarnaast is het ook mogelijk om munten te verdienen door ads te bekijken, op ads te klikken door taken te volbrengen of door een gokje te wagen om je munten te verdubbelen.

Conclusie

Deze cryptofaucets zijn makkelijke manieren om wat cryptomunten te verdienen en wat voeling te krijgen met de cryptowereld. In het beste geval verdien je iets aan deze munten en in het slechtste geval heb je nieuwe cryptomunten ontdekt die je dan op de klassieke manier koopt. Wie weet zijn de munten die je verwerft via crypto faucets op een dag veel geld waard. Een handige tip is om deze crypto faucets op te slaan als bladwijzer. Op die manier zal je minder snel vergeten om je cryptomunten op te eisen!