Hoe krijg je cryptomunten in jouw bezit?

Het investeren in cryptomunten is zeer verleidelijk. De groeikansen en mogelijke winsten zijn extreem groot. Net zoals bij de komst van het internet, wordt de ene na de andere crypto start-up opgericht. Sommige cryptomunten en het bedrijf achter deze munt zijn al wat meer gevestigd. Hierdoor stijgt de waarde van de munt waardoor je soms al redelijk wat kapitaal moet hebben om ook maar 1 munt te bemachtigen. Denk hierbij aan een Bitcoin of een Ethereum. De prijs van deze munten ligt al relatief hoog, waardoor het voor de gemiddelde persoon al een heuse investering is. Er zijn echter wel enkele manier om cryptomunten te verkrijgen zonder er ook maar een cent aan uit te geven. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het aantal munten die je reeds hebt verdiend of hebt gekocht te verhogen. 

Cryptomunten verdienen

Ben je wat krap bij kas en beschik je over een computer/smartphone en enkele social media accounts? Dan kan je gemakkelijk enkele munten gaan verdienen. Meestal is de waarde van het aantal munten die je krijgt niet meer dan €5. De waarde van de munt en het aantal munten die je verkrijgt hangt echter af van optie tot optie. Zo zijn er bijvoorbeeld airdrops van ICO’s die gratis munten weggeven in ruil voor een like op Facebook, Twitter,… Om dit te doen kan je gemakkelijk €5 in cryptomunten verdienen. Wie weet stijgt de waarden en verdien heb je snel en gemakkelijk geld verdient om niets te doen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ook deelnemen aan wedstrijden, actief zijn op forums of mee te doen aan faucets. Daarnaast zijn er nog enkele mogelijkheden. Ontdek ze hier! ⇒

Cryptomunten verhogen

Nu kan het altijd zijn dat je tijdens de cryptohype van 2017 enkele cryptomunten of deeltjes van cryptomunten hebt aangekocht. Deze munten heb je misschien zeer goedkoop of duur aangekocht. Dit wilt niet zeggen dat je de waarde van je munten niet kan doen laten stjigen door er meer te verdienen. Zo kan je bijvoorbeeld jouw vaardigheden gebruiken om enkele munten te gaan verdienen. Ook is het mogelijk om de munten uit te lenen aan mensen die ze echt kunnen gebruiken. Denk hieraan aan mensen die in een derde wereld land wonen en geen toegang hebben tot een fysieke bank. Veel landen in Afrika hebben wel internet maar geen fysieke banken. Door jouw Bitcoins of Ethers bijvoorbeeld te gaan uitlenen, kunnen de mensen daar een leven opbouwen en op verloop van tijd jou terugbetalen. Uiteindelijk heb je er dan ook nog eens winst aan door de interesten die je erop krijgt. Naast werken voor munten of het uitlenen van munten zijn er nog enkele voorbeelden. Ontdek deze hier!⇒

Deelnemen aan opportuniteiten

Zoals eerder vermeld schieten de crypto start-ups uit de grond. Zo zijn er vandaag de dag al meer dan 1000 verschillende cryptomunten. Deze kunnen dan weer onderverdeeld worden onder coins zoals bitcoin of altcoins en tokens. Start-ups doen vaak aan een initial coin offering. Dit houdt in dat je de kans krijgt om de munten aan te schaffen alvorens ze effectief op de markt komen. Eenmaal ze op de markt komen, is het vaak zo dat de prijs van de munt direct stijgt. Afhankelijk van de ICO kan je inschatten wat de slaagkansen van de munt/token zal zijn. Op basis hiervan kan je dan beslissen om de munt al dan niet aan te kopen.
Ontdek hier de aankomende ICO’s!⇒

Let op! Het investeren in cryptomunten is geen zekerheid. Er zijn heel wat risico’s verbonden aan het aankopen van munten. Het grootste risico is net zoals bij praktisch elke investering, dat je jouw geld verliest. Zorg er dus voor dat je grondig research doet over een munt alvorens je ze effectief gaat aankopen!