Cryptomunten verdienen!

Je bent op zoek hoe je cryptomunten kan verdienen zonder geld uit te geven? Hieronder vind je de interessantste opties terug!

Er bestaan verschillende manieren om cryptomuten te verdienen. Cryptomunten kunnen verdient worden door goed op te letten, door kleine opdrachten uit te voeren, door jouw mening te geven, door bepaalde zaken in je routine op te te nemen of door jouw vaardigheden te gebruiken en in ruil er iets aan te verdienen.

Airdrops

Deelnemen aan Airdrops is een van de simpelste manieren om cryptomunten te verdienen. Het enige wat je moet doen zijn de instructies volgen. Airdrops worden vaak gebruikt door startende cryptobedrijven die de integratie van hun cryptomunt willen bevorderen. Door hun specifieke cryptomunt uit te delen, wordt er een hype gecreëerd en worden de munten verspreid onder verschillende geografische gebieden. Doordat de munt zo verspreid is, zijn er meer en meer mensen die over de specifieke munt te horen krijgen. Een airdrop zorgt dus eigenlijk voor een win-win situatie. De munt krijgt meer bekendheid en als persoon krijg je een bepaald aantal munten. Het is namelijk zo dat de prijs van de cryptomunt tijdens de airdrop de laagste waarde kent. Indien de munt een succes wordt kunnen deze “gratis munten” opeens zeer veel waard worden. Er zijn al een aantal platformen waar airdrops op aangekondigd worden.
Kom hier meer te weten over wat airdrops allemaal kunnen zijn en waar je aan deze airdrops kan deelnemen!⇒

Bounty programma's

Een bountyprogramma is een simpele manier om cryptomunten te verdienen mits je een kleine inspanning doet. Bij Bountyprogramma’s gaat het vooral over het helpen met de ontwikkelaars van cryptomunten. Wanneer je helpt, wordt je ervoor beloond. Een van de simpelste bounties is het deelnemen van een telegram groep. Vaak krijg je munten als je gewoon af en toe actief bent in de telegram groep of als je een bepaalde tijd de groep volgt. Een ander soort bounty kan bijvoorbeeld het ontwikkelen zijn van een plug-in voor Shopify, anti-spam extensies, etc. De vergoeding in de specifieke cryptomunte is afhankelijk van de moeilijkheid van de taak.
Ontdek hier meer over bounties en waar je aan deze programma’s kan deelnemen!⇒

Crypto forums

Ben je vaak actief op een forum zoals Quora, Bitcointalk,…? Dan kan dit wel de ideale manier zijn voor jou om er jouw eerste of volgende cryptomunten mee te verdienen! Een quora is een plaats op het internet waar mensen vragen kunnen stellen over een bepaald topic. Hoe meer je over een topic weet, hoe groter de kans dat je effectief cryptomunten gaat verdienen. Door jouw expertise of kennis te delen op specifieke topics, krijg je een reputatie. Door een handtekening te ontwerpen en onder je reacties te plaatsen kan jij munten gaan verdienen! 
Ontdek hier te weten hoe je een handtekening aanmaakt en welke levels er allemaal zijn!⇒

Faucet Farming

Ben je een persoon die routines aanhoudt en wil je met jouw routine cryptomunten verdienen? Dan is faucet farming jouw ding! Een faucet betekent in het Nederlands kraan. Bij faucets farming kan je om een bepaalde tijd cryptomunten gaan opeisen. De bedragen die je kan opeisen zijn niet hoog. Afhankelijk van de faucet, krijg je ook bonussen. Zo krijg je bonussen om elke dag munten te komen opeisen of vrienden aan te werven. Cryptofaucets zijn een gemakkelijke manier om jouw eerste cryptomunt te bemachtigen. Er bestaan zeer veel cryptofaucets. Er zijn slechts een aantal faucets die betrouwbaar zijn.
Meer info over crypto faucets en betrouwbare faucets kan hier teruggevonden worden!⇒

Freelancing

Freelancing is de laatste jaren een populairdere manier van werken geworden. Mensen willen meer hun capaciteiten gebruiken voor zaken waarin ze geïnteresseerd zijn. Het grootste voordeel aan freelancing is dat je zelf je opdrachten uitkiest en wanneer je eraan werkt. Er bestaan natuurlijk ook al platformen waarop je kan aanmelden als freelancer en in ruil voor jouw kennis en competenties cryptomunten krijgt. Freelancen kan dus aanzien worden als de professionelere vorm van bounties.

Ontdek meer info over de verschillende beschikbare freelance platformen waar je crypto kan verdienen?⇒

Wedstrijden

Met de opkomst van crypto zijn er meer en meer manieren bedacht om cryptomunten te verdelen en de integratie van deze munten te bevorderen. Zo organiseren zowel startende als meer gevestigde cryptomunten wedstrijden. De prijs voor het winnen van deze wedstrijden is logischer wijs een grote som van de specifieke cryptomunt. Ook exchanges organiseren wedstrijden. 

Kom hier meer te weten over de verschillende wedstrijden en waar je er aan kan deelnemen!⇒