Fiat-to-cryptocurrencies

Fiat-to-cryptocurrency exchanges zijn beurzen waar je tegen euro’s, dollars, pond, yen of andere cryptomunten,  cryptocurrencies kan kopen. 

4.9/5
4.8/5
4.8/5
4.6/5

Coinbase geeft op dit de mogelijkheid om met fiat-munten, cryptocurrencies te kopen zoals Ethereum, Bitcoin, Bitcoin cash, Ethereum classic. Coinbase is de beste Fiat to Cryptocurrency exchange.

Changelly is een gebruiksvriendelijke exchange waar je slechts 0,5% commissie afgeeft bij het wisselen van cryptomunten. Daarnaast beweert changelly ook dat ze de beste ratio’s hebben in de crypto industrie.

LiteBit is een Nederlands bedrijf waar je meer dan 50 cryptovaluta’s kunt kopen en verkopen. Litebit is zeer gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. LiteBit biedt ook een eigen wallet aan waar je je Bitcoin, litcoin, Dash in kan opslaan.

Bitvavo is een Nederlandse exchange. Deze exchange is opgericht  eind 2017.  Bitvavo biedt meer dan 45 verschillende cryptomunten aan.  Daarnaast is er ook een Bitvavo wallet beschikbaar. Bitvavo is zeer gebruiksvriendelijk. 

4.5/5
4.4/5
4.4/5
4.2/5

Anycoin direct is ook een Nederlands bedrijf. Op deze exchange kan je met iDeal al 14 cryptovaluta’s aankopen. Wanneer je cryptomunten verkoopt kan je deze dan weer laten storten op jouw paypal account. Anycoin biedt wel geen eigen wallet aan.

Coinmama is een van de oudste bitcoin exchanges in de industrie. Het is een van de eerste exchanges waar het mogelijk was om met visa en masterkaart cryptomuten te kopen. Coinmama biedt BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, ADA, QTUM, ETC aan.

Bitcoin Meester is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf is operationeel sinds 2017. Cryptomeester is een any to any exchange die +20 verschillende cryptomunten aanbiedt. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden zoals overschrijving, iDeal,…

CEX.io is opgericht in 2013. CEX.io beschikt over een mobile applicatie die je kan gebruiken om transacties te verrichten. Bij CEX.io kan je cryptomunten aankopen door middel van Visa, Mastercard of rechtstreekse overscrijving.

4/5

Luno is de exchange voor Ethereum en Bitcoin. Wil je aan de slag met cryptovaluta maar heb je nog geen cryptomunten in je bezit? Luno is operationeel in meer dan 40 landen en heeft naast een exchange ook een eigen wallet.

3/5
Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
3/5

Icocryptex.io is een nieuw trading platform voor cryptocurrencies. 100% Nederlands en 100% betrouwbaar. Dit exchange platform maakt het traden van cryptocurrencies laagdrempelig en eenvoudig. Als nieuwe Exchange is Icocryptex op zoek naar eerste gebruikers, dus sluit je aan! De eerste 400 accounts in juli ontvangen een $25 registratiebonus ($12.50in BTC & $12.50 in een random coin).

Meer over Luno ⇒

Meer over ShapeShift⇒

Crypto - to - Crypto

Bij deze exchanges kan je enkel crypto ruilen voor andere crypto.

5/5
5/5
3/5

Binance is opgericht in 2017. Ondanks de recente start van de exchange is het de meest populaire  exchange van de wereld. Deze exchange heeft ook hun eigen cryptovaluta genaamd Binance Coin. Binance hanteert zeer lage kosten. 

KuCoin is opgericht in 2017. Kucoin is een crypto to crypto platform .Het bijzondere aan deze exchange is dat ze 90% van de fees dat ze verdienen teruggeven aan de gebruikers. Gebruik je de KuCoin dan krijg je korting op je handelstarieven.

Cryptopia is niet alleen een crypto to crypto exchange, maar ook een marktplaats. Bij cryptopia kan je tal van goederen en diensten aankopen door middel van cryptomunten. Bij Cryptopia kan je ook zeer veel onbekende altcoins kopen.

5/5
5/5
5/5

Cobinhood is een startende exchange. Deze exchange wilt zich onderscheiden door geen transactie fees aan te rekenen. Cobinhood beschikt ook over een eigen Cryptomunt genaam de “COB”

HitBTC is op gestart in 2013. De exchange biedt +100 munten aan en heeft een ICO-functie. HitBTC biedt de mogelijkheid om via SEPA of overschrijving cryptomunten te kopen. 

POLONIEX is een pure cryptocurrency exchange. Deze exchange biedt een groot aanbod munten aan, aan actuele koersen.  Deze Exchange is operationeel sinds januari 2014.